Bindweefsel


LET OP! De bindweefselmassage kan aan elke ProSkin behandeling worden toegevoegd. 


Bindweefselmassage: fitness voor je huid!

Als je gezicht jong, strak en rimpelvrij is, betekent dat dat je bindweefsel in goede conditie is. Het zit dan boordevol collageen en Elastine. Wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen en elastine in je huid af. Hierdoor wordt je huid slapper. De rek gaat er als het ware uit, met kraaienpootjes en rimpeltjes tot gevolg. Natuurlijk wil niemand dit, maar het hoort wel bij het natuurlijke proces van ouder worden. Om dit verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen, is een regelmatige bindweefselmassage een uitstekend preventief anti-aging middel met prachtige resultaten. Je stimuleert hiermee het zelf herstellend vermogen van je huid.


Wat is een bindweefselmassage?
Bindweefselmassage is een intensieve huid verbeterende massage van je gezicht, hals en decolleté. Met een bindweefselmassage wordt je dieper liggende huidlaag (je bindweefsel) intensief gemasseerd en activeren we de doorbloeding van je huid. Je bindweefsel wordt als het ware losgekneed. Je huid heeft voedingsstoffen nodig haalt deze uit je bloed. Daarom is het belangrijk om een goede huiddoorbloeding te hebben. Is je doorbloeding niet goed, dan kun je last hebben van blokkades en worden je afvalstoffen minder goed afgevoerd. Dit kan ervoor zorgen dat je huid
sneller verouderd en dat je eerder rimpels krijgt. Door bindweefselmassage maken wij de onderhuidse verklevingen los en krijg je een betere doorbloeding.
Ook worden door bindweefelmassage je fibroblasten aangezet tot meer productie van collageen en elastine . Hierdoor kan je huid weer verstevigen en verjongen. Je huid gaat er weer stralender en
frisser uitzien.


Hoe voelt je huid aan na een bindweefselmassage?
Direct na de behandeling ziet je huid er wat roder uit. Doordat je huid intensief gemasseerd is, kan deze wat beurs aanvoelen. Dit is volkomen normaal en niets om je zorgen over te maken. De roodheid en dit gevoel trekken vanzelf weer weg.