ProSkin 30


ProSkin 30 - is een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling bestaande uit 3 modules. Deze modules zijn gericht op een bepaalde zone of conditie van de huid die extra aandacht behoefd. Deze behandeling is ontwikkeld voor mensen met een druk programma of voor mensen die kennis willen maken met met het merk Dermalogica.

De ProSkin 30 bestaat uit 3 modules. Hieronder lees je hoe een ProSkin 30 behandeling verloopt. 

Module 1: Dubbele reiniging en Facemapping.

We beginnen de behandeling met een dubbele reiniging gevolgd door een Facemapping, De dubbele reiniging zorgt ervoor dat al het vuil van de huid word verwijderd. Dit resulteert in een extra schone huid. Dit is de ideale basis waardoor de Facemapping goed uitgevoerd kan worden.

Module 2: Keuze uit 3 opties.

- Exfoliatie
Een professionele exfoliatie verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en verbeterd de product opname.

Touch Therapie
Touch Therapie is een drukpunt massage die is aangepast aan jouw huid behoefte. Deze massagezorgt ervoor dat stress verminderd, de lymfestroom gestimuleerd wordt en de bloedsomloop verbeterd.

Deep Treatment
Hier breng ik een intensief serum en masker aan. Door de werking van deze zeer actieve serums en maskers kunnen specifieke huidaandoeningen behandeld worden. Deze worden ingesloten in de huid door middel van handapparatuur voor een nog diepere werking.

Module 3: Dermal Layering.

Het afsluiten van de behandeling. Het aanbrengen van de geadviseerde producten. Met deze laatste module zorg ik ervoor dat u met de echte ‘’Dermalogica Glow’’ de salon verlaat.

 

Na de behandeling krijgt u uw Skin Fitness Plan mee waarin ik alle geadviseerde producten en behandel advies heb genoteerd.