Skintology Collageen Booster Treatment

De Skintology Collageen Booster is een door Skintology samengestelde behandeling afkomstig uit de ProSkin-series. De behandeling is gericht op de versteviging van de huid. Hierin werk ik met de producten van de AGE Smart lijn van Dermalogica. Een werkelijke cocktail voor de huid vol met vitamines en antioxidanten. Deze ingrediënten zorgen voor een goede versteviging en verheldering van uw huid. In deze behandeling geef ik ook een bindweefselmassage om het collageen extra te stimuleren. 

Hieronder leest u hoe de behandeling verloopt.

Module 1: Dubbele reiniging en Facemapping

De dubbele reiniging zorgt ervoor dat al het oliehoudende vuil van de huid word verwijderd. Hierdoor ontstaat een extra schone huid zodat de Facemapping goed uitgevoerd kan worden. Vervolgens gaan we verder met de Facemapping en sluit ik de eerste module af met een tweede reiniging op basis van uw huidconditie.

Module 2: Exfoliatie

Met een professionele exfoliatie verwijder ik de dode huidcellen en stimuleer ik de celvernieuwing. Dit verbeterd de product opname van uw huid.

Module 3: Deep tissue

Vervolgens geef ik een bindweefselmassage. De bindweefselmassage is een zeer intensieve massage waarbij ik de doorbloeding in uw huid stimuleer. De huid wordt namelijk gevoed door het bloed dus de huid krijgt als het ware een boost van zijn eigen voedingsstoffen. Door de bindweefselmassage oogt uw huid voller, gezonder en gelift. De kwaliteit van uw huid wordt aanzienlijk verbetert met deze massage en houdt u uw huid in topconditie. 

Module 4: Deep treatment

Hier breng ik een intensief serum en masker aan. Door de werking van deze zeer actieve serums en maskers kunnen specifieke huidaandoeningen behandeld worden. Deze worden ingesloten in de huid door middel van handapparatuur voor een nog diepere werking.

Module 5: Dermal Layering
De laatste stap is het afsluiten van de behandeling. In deze laatste stap breng ik, de aan u geadviseerde producten, aan. Met deze laatste module zorg ik ervoor dat u met de echte ‘’Dermalogica Glow’’ de salon verlaat.

 

Na de behandeling krijgt u uw Skin Fitness Plan mee waarin ik alle geadviseerde producten en behandel advies heb genoteerd.