ProSkin 90 (+ Bindweefselmassage)


De ProSkin 90 is een gepersonaliseerde 90-minuten behandeling bestaande uit 7 Modules. Hierin komen alle modules van de ProSkin 60 terug en als extra is er een bindweefselmassage van 20 minuten aan de behandeling toegevoegd.

 

Module 1: Dubbele reiniging en Facemapping

We beginnen de behandeling met een dubbele reiniging gevolgd door een Facemapping, De dubbele reiniging zorgt ervoor dat al het vuil van de huid word verwijderd. Dit resulteert in een extra schone huid. Dit is de ideale basis waardoor de Facemapping goed uitgevoerd kan worden.

Module 2: Exfoliatie

Een professionele exfoliatie verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en verbeterd de product opname.

Module 3: Extracties

Tijdens deze module pas ik de door Dermalogica ontwikkelde extractietechniek toe. Deze techniek is een veilige manuele methode om onzuiverheden uit de huid te verwijderen

Module 4: Deep tissue

Vervolgens geef ik een bindweefselmassage. De bindweefselmassage is een zeer intensieve massage waarbij ik de doorbloeding in uw huid stimuleer. De huid wordt namelijk gevoed door het bloed dus de huid krijgt als het ware een boost van zijn eigen voedingsstoffen. Door de bindweefselmassage oogt uw huid voller, gezonder en gelift. De kwaliteit van uw huid wordt aanzienlijk verbetert met deze massage en houdt u uw huid in topconditie.

Module 5: Touch Therapie

Touch Therapie is een drukpunt massage die is aangepast aan jouw huid behoefte. Deze massage zorgt ervoor dat stress wordt verminderd, de lymfestroom wordt gestimuleerd en de bloedsomloop wordt verbeterd.

Module 6: Deep treatment

Hier breng ik een intensief serum en masker aan. Door de werking van deze zeer actieve serums en maskers kunnen specifieke huidaandoeningen behandeld worden. Deze worden ingesloten in de huid door middel van handapparatuur voor een nog diepere werking.

Module 7: Dermal Layering

Het afsluiten van de behandeling. Het aanbrengen van de geadviseerde producten. Met deze laatste module zorg ik ervoor dat u met de echte ‘’Dermalogica Glow’’ de salon verlaat.

 

Na de behandeling krijgt u uw Skin Fitness Plan mee waarin ik alle geadviseerde producten en behandel adviezen heb genoteerd.