ProSkin 60


Proskin 60 - Is een gepersonaliseerde 60-minuten behandeling. Met deze behandeling gaan we zonegericht aan het werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden in jouw huid. 

Deze behandeling bestaat uit 6 modules. Hieronder lees je hoe de ProSkin 60 behandeling verloopt. 

Module 1: Dubbele reiniging en Facemapping.

We beginnen de behandeling met een dubbele reiniging gevolgd door een Facemapping, De dubbele reiniging zorgt ervoor dat al het vuil van de huid word verwijderd. Dit resulteert in een extra schone huid. Dit is de ideale basis waardoor de Facemapping goed uitgevoerd kan worden.

Module 2: Exfoliatie.

Een professionele exfoliatie verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing en verbeterd de product opname.

Module 3: Extracties.

Tijdens deze module pas ik de door Dermalogica ontwikkelde extractietechniek toe. Deze techniek is een veilige manuele methode om onzuiverheden uit de huid te verwijderen.

Module 4: Touch Therapie.

Touch Therapie is een drukpunt massage die is aangepast aan jouw huid behoefte. Deze massage zorgt ervoor dat stress wordt verminderd, de lymfestroom gestimuleerd wordt en de bloedsomloop verbeterd.

Module 5: Deep treatment.

Hier breng ik een intensief serum en masker aan. Door de werking van deze zeer actieve serums en maskers kunnen specifieke huidaandoeningen behandeld worden. Deze worden ingesloten in de huid door middel van handapparatuur voor een nog diepere werking.

Module 6: Dermal Layering.

Het afsluiten van de behandeling. Het aanbrengen van de geadviseerde producten. Met deze laatste
module zorg ik ervoor dat u met de echte ‘’Dermalogica Glow’’ de salon verlaat.

 

Na de behandeling krijgt u uw Skin Fitness Plan mee waarin ik alle geadviseerde producten en behandel advies heb genoteerd.